Langkah-langkah Wajib!

Sila buat 3 langkah mudah ini.

1) Follow this blog.
2) Buat 1 entri pasal this blogpage.
3) Send 1 Komen dan sertakan link blog anda dalam comment itu. *MOST IMPORTANT!
4) Dan share to the whole world about this! Berjaya biar sama-sama kan?

*Please luangkan sedikit sahaja masa anda menjengah ke
blog-blog rakan bloggers yang lain yang terdapat
dalam bloglist di page ini. (orang sombong boleh terjun lombong lah der)
*Oh and please don't forget to put your blog links in the comments so i can show your blog here.
*
THANKS, regards! Hidup pastinya indah jika ramai kawan. :)

SELAMAT DATANG!

PLEASE DON'T FORGET TO SEND COMMENTS AND YOUR BLOG LINKS POST SO WE CAN PROMOTE IT HERE.

Salam 1 Malaysia. Blog ini merupakan blog yang baru ditubuhkan. Anda digalakkan dan dibenarkan follow dan promote blog anda disini. Kemudian seterusnya mempromosi blog ini kepada rakan blogger yang lain.

Kenapa disini? 
- Kerana blog ini adalah sebuah blog dan semestinya boleh ditemui oleh semua blog di seluruh dunia.
- Jika anda antara yang terawal anda akan dimasukkan dalam list blog terawal dan ini sudah pasti meningkatkan traffic blog anda dan sekaligus menaikkan jumlah followers anda.
- Mungkin anda tidak sedar dan tidak kisah tentang followers, namun sebenarnya jika anda kaji semula, jumlah followers merupakan antara faktor anda akan semakin berminat berblogging.
- Anda juga boleh menggunakan blog ini bagi tujuan blogwalking. Supaya takdelah nanti anda terblogwalking ke blog yang sama berulang kali. Kan?
- Admin juga mungkin akan memasukkan link blog anda secara automatik tanpa pelu follow blog ini. Mengikut blog yang sememangnya best dan digemari oleh admin.
- Kerana kami bersifat 1 Malaysia.

Bagaimana pula nak join?
-Mudah sahaja. Follow blog ini, buat satu entri tentang blog ini dan tinggalkan link post itu di ruangan komen ini. Kemudian anda akan secara automatik dimasukkan kedalam listing kami dalam masa kurang dari 12jam.
-Kemudian anda hanya perlu, sit back, relax and see the results.
-Anda juga digalakkan menyebarkan kehadiran blog ini kepada bloggers yang lain bagi mempromosikan blog mereka juga. Sama seperti yang anda lakukan.
-Anda juga boleh jenguk list inspirasi menulis untuk mendapatkan idea! Good luck!

Yang Benar,
-http://promoteyourbloghere.blogspot.com-

Anda boleh lihat contoh seperti yang dibuat oleh saudari Dilla Nur di ruangan komen. Sila buat macam dia. :) 

21 comments:

Dilla Nur said...

nak send comment tu katne? kt cni ke?

Dilla Nur said...

Dilla Nur

http://dillanur.blogspot.com/2011/01/promote-ur-belog-here.html

cikpendapat said...

blog terbaek deerr...ko ader...huuuuuhuuhh...

farcuemai said...

send komen kat sini eyh..

http://farcuemai.blogspot.com/

hera said...

oh.. send komen sini ke.. hehe.. puas belek2 blog ni nak carik tempat nak komen.. ingatkan nak kne komen kat blog sendiri, tapi cam kelakar pulak tu..

http://ai-ji-jawai.blogspot.com/

hera said...

eh, dah letak link ke blum tadi?

http://ai-ji-jawai.blogspot.com/2011/03/promoteyourbloghereblogspotcom.html

azrijohan said...

klik oke :
http://azrijohan.blogspot.com/

neeza 니자 said...

dh follow blog nie ..

sila2kan dtg ke blog saya ..

http://sothisisstoryofmylife.blogspot.com

Anonymous said...

I think you'll want to place a facebook icon to your website. Just marked down the url, although I had to complete this by hand. Simply my 2 cents.

Mia Auburn said...

drop comment

this is my blog http://dreamfaithviolet.blogspot.com/

Mell 10-11 said...

I dah follow...tq

Your Malaysian Fantasy Premier League Review & Analysis...Are You Bold Enough???

http://fantasyonthego.blogspot.com

✿ n0ra ✿ said...

Followed and blogged about you here ;)

http://pe4rl.blogspot.com/2011/05/promoting-your-blog.html

Gasak pi la said...

Salam semua blogger, saya nak join sekali boleh tak ?
papajahat.com@gmail.com

papajahat.com@gmail.com said...

Salam semua,
jom singgah ke blog:
papajahat.com@gmail.com
atau pergi je
http://papajahat-blogspot.com

chu jai said...

salam 1 Malaysia, tak sangka ada blog yang seMERIAH ini. Jom lepak kejap di http://certasamakita.blogspot.com. TQ

Ms Darlene said...

Interesting!

http://dearestdarlingdarlene.blogspot.com

Ashraf Hadi said...

http://ashrafhadi93.blogspot.com/2012/02/layakkah-kita.html

elly erlida said...

As salam..syok jugak tgok ramai blogger kat sini..

jom tgok blog sy http://www.erlidaruslan.com

elly erlida said...

As salam..syok jugak tgok ramai blogger kat sini..

jom tgok blog sy http://www.erlidaruslan.com

Archie Tiaw said...

hi...
archie-akucinakampung.blogspot.com

Archie Tiaw said...

sila lawati blog saya...
http://archie-akucunakampung.blogspot.com